2018. augusztus 26., vasárnap

Megható duett! Törőcsik Mari - Garas Dezső: Várj, míg felkel majd a Nap

Több ezer ember látta és hallgatta a siófoki nagystrandon a Coke Club – MTV Icon koncertet, amely szombat éjjel Demjén Ferenc tiszteletére szólt.

Törőcsik Mari kvíz – mennyire ismered a nagyszerű színésznőt?

Megérkezett a Törőcsik Mari kvíz. Nézzük, mennyire ismered a nagyszerű színésznőt!

Tizenhárom előadó tisztelgett a hazai zene hatalmassága előtt, aki 2009 óta hivatalosan is ikon. Korda György és Balázs Klári, Somló Tamás, a Carbonfools, a Vad Fruttik és még sokan mások a helyszínen, míg Törőcsik Mari és Garas Dezső videóüzenetben fejezték ki tiszteletüket Demjén előtt..

A legmeghatóbb pillanat kétségkívül az volt, amikor a kivetítőkön megjelent Törőcsik Mari és Garas Dezső, akik videóüzenet formájában elénekelték Rózsinak a Várj, míg felkel majd a nap című V-Moto’rock slágert – zseniálisan. A két színészóriás produkciója maga az ikon számára is megindító volt.

„Nagyon megható volt látni, hallani, ahogyan ezt a dalt éneklik, de ez minden egyes zenekarra igaz. Jó feldolgozások születtek, szenzációs volt látni azt is, hogy a dalaimat ennyien ismerik – mondta a koncert végén Demjén.

– Ha most lennék fiatal, valószínűleg ugyanazt csinálnám most, mint azok a fiatal zenekarok, akik felléptek ezen a koncerten. Csodálatos estét kaptam tőlük, minden produkció szívemhez szólt – tette hozzá Rózsi, aki a koncert után még sokáig beszélgetett régi és új barátaival, élvezte az estét, amelyen ikonná avatták.

HALLGASD meg az előadást ITT.